Video och reklamproduktion

Funderar du på "mera försäljning" i båda i lokala butiken och på internet? Se till att du syns där alla tittar. Konsumenternas visningstiden för shoppingvideos har ökat med över 400% det senaste året. Vi skapar snygga professionella videoklipp för online videoannonser för information eller reklamproduktion.
Få din verksamhet att växa med videoannonser på YouTube, Facebook, Instagram eller lokalt i kontors-butikslokaler och restauranglokaler. Låt en specialiserad Google-certifierad marknadsföringskonsult inom Ads Video skapa dig en professionell marknadsföringsvideo för alla affärsändamål.
Vi har digitala kunskaper inom reklamproduktion och kan skapa videoannonser och informationsvideo med rätt element som fångar uppmärksamhet av ditt budskap

I detta videoannonspaket ingår
1 st videokampanj för en produkt/tjänst på 15 sekunder
En effektiv videoannons med animation och bakgrundsmusik
Videoformat som passar, information, reklam eller företagsfilm
Användningsområden YouTube, Facebook och Instagram 
Expert rådgivning och planering 


Obs och viktigt att tänka på!
Tillåten att använda obegränsad på alla sociala medier. Levererad i videoformatet som funkar bäst online och all enheter. Ska videon ha olika användningsområde vänligen kontakt oss för en offert genom att skapa ditt företagskonto här.

Skapa löpande video marknadsföringsarrangemangVill ditt företag synas mer i Sociala Medier? Se till att du syns där alla tittar och få löpande videoannonskampanjer i alla mediakanaler månadsvis. Vi tar hand er marknadsföringsarrangemang för dina kunder i de aktuella kanaler.

Låt en Google expert certifierad i videomarknadsföring hjälpa er nå mätbara resultat så att ni når de potentiella kunder där vi kan uppmana dem att agera när de tittar på videon eller Google sök efter videor på YouTube.
Den månadsavgift som du betalar går till att skapa ett antal bestämd reklamvideos för din videomarknadsföring och du betalar en viss % till oss på videoannonskampanjer vi skapar och bara när kunder visar intresse för insatsen. Är du nyfiken på er möjligheter med ett serviceavtal på videomarknadsföring?
Läs mer här Våra videoannonspaket


Vi skapar snygga professionella videoklipp för YouTube och Facebook videoannonskampanjer. Kom igång med videoannonser, företagsfilm och informationsvideo som levererar ditt budskap och fångar uppmärksamhet i alla typer av kampanjer.

12,999.00kr