Videoannonspaket och videoannonser

Videoannonsering blir allt viktigare och högintressanta för alla företag eftersom att alla sociala medier mäter hög tittar visningstid och tittarupplevelsen på just videoannonser vilket påverkar användarbeteendet och fångar tittarena där de befinner.

Oavsett om du vill växa regionalt eller till ett globalt företag kan vi hjälpa er nå personer som är viktiga för dig och ditt budskap via film på sociala medier.
Vi skapar företagsfilm och reklamvideos som låter oss driva trafik och bygga upp ett lojalt följe och evenemang.

Fördelar att med våra färdiga videoannonspaket
Det är en sak att skapa en rörligt videoinnehåll och en annan att få den förväntad organisk spridning vilket i sin tur skapar bättre försäljningssiffror. Fördelar med att anlita en certifierad digital marknadsförings expert att ta skapa era företagsfilm och optimera den för maximal resultat är många.
Våra videoannonserings specialister vägleder samt sköter hela marknadsföringsprocessen och det rätta sättet för att uppnå era affärs- och verksamhetsmål.

Här erbjuder vi fem olika servicenivåer anpassade efter just era behov om du väljer att bli samarbetspartner vid videomarknadsföring tjänster. 
Med det sagt är detta endast en grundläggande uppläggningsavgift som ska stå till grund i relation till den administrativa kostnaden för din fasta videomarknadsföring serviceavgift enligt avtal. Låt oss ta hand om dina Google Search & Google Shopping kampanjer.

Exempel på transparenta fasta serviceavgifter för din videomarknadsföring enligt avtal.

Videoannonspaket för att annonsera på Youtube.
Vi skapar en effektiv 15 sekunders videoannons var 4:e vecka. 7999:- Baserad på enklare animationer med eget material*
9999:- Nytt materialanskaffning för varje reklamproduktion 

Annonsera på Facebook och Instagram. 
Med kontrollerad egen valfri budget enligt avtal*
15999:- Baserad på enklare animationer med eget material*
17999:- Nytt materialanskaffning för varje reklamproduktion 

Annonsera på 3 st socialmediakonton.
Med kontrollerad egen valfri budget enligt avtal*
29997:- Baserad på enklare animationer med eget material*
9996:- Nytt materialanskaffning för varje reklamproduktion 

Alla ovan fasta serviceavgifter är komplett videoannonspaket för din optimal marknadsföring.

Obs!
Serviceavgiften du ser på olika annonspaket är en återkommande månadsavgifter som serviceabonnemang. Det är minst 3 månaders bindningstid med 1 månads uppsägningstid från det datum du starter din videokampanjer. Betala detta administrativa kostnaden nu så kommer våra rådgivare ringa upp dig inom 1-2 arbetsdagar. 
Vill du veta mer om våra servicenivåer? Skapa konto och fyll i uppgifterna här eller så ringer du oss och prata om ditt avtal.Vi erbjuder videoannonsering lösningar för alla företag och organisationer som vill nå framtida kunder och fans genom att skapa löpande videomarknadsföring för alla typer av digitala kampanjer

2,995.00kr