Köp din startup webbplats

Kom igång och köp startup hemsidepaket och starta eget företag eller blogg webbplats. Låt en Google certifierad webbtekniker skapa dig en säljande hemsida snabbt med professionellt utseende utan att du själv behöva hantera webbdesign hantverket och webbkonfigurationen.

Digital Start 
Webbsystemet är bäst anpassade för personlig användning såsom bloggare, frilansare eller enskild firmor som inte behöver ha en webbshop modul. Vi tillhandahåller en prisvärd och användarvänlig webbplattform inklusive all webbservice du behöver till ett fast pris. En fullskaligt hemsida hanteringsverktyg och  bloggplattform med integration till sociala medier och mjölighet att tillägga fler önskade tjänster om du ska växa.

Fördelar  med personlig webbtekniker
Har du misslyckas med att göra det själv webbprojekt? Det många som har kanske upplevt det själv särkilt om du är i en startup-fas eller när du har bestämt dig att starta bygga om hemsidan från start. Att själv göra en egen hemsida kan i början kan vara lockade med drag and släpp program men samtidigt väldigt krångligt för många kunder som aldrig haft en hemsida.

Man oftast vill ha ett smidigt sätt att komma igång på direkt och det därför du spara tid och slipper krångel genom att inte abonnera för hemsidan och låter en Google expert göra grova jobbet och börja med ett nyckelfärdigt köpt hemsida. Dessutom är det 100% reklamfritt* (Endast vem som utvecklat webbplatsen)

I priset ingår
Webbhotell med obegränsad lagringsutrymme och helt gratis första året. Därefter tillkommer endast en årsavgift på webbhotellet på 950kr/ år 2 (Gratis valfritt domännamn ingår alltid i vårt webbhotellet) med nöjdhetsgaranti

Webbutveckling till din startup hemsida levererat med upp till 5 sidor inklusive din webbtext och egna bilder* (Inga logo eller bild/produktdesign i priset! Du kan självklart skapa fler sidor svid behov)

Få en kvalificerad rådgivning både förre och efter beställningen till användaren som ska ha den löpande uppdateringar av webbplats. (Gratis webbsupport i 3 månader) Därefter kan du teckna avtal med vårt webbsupport serviceavtal så sköter vi löpande uppdateringar av din webbplats från 799:-/mån exkl.

1 st bestämt designalternativ anpassad efter ert önskemål med begränsad anpassning för design och möjlighet till avancerad webbshop (Beställ webbsystem med e-handelsplattform som har mer funktioner och valfritt integrationsmöjligheter) Klicka här

Obs!
Det enda du behöver göra nu är att placera din order och betalar direkt via kreditkort, bankgiro eller swish. Tänk på att när betalningen är genomförd kommer du vänta vår bekräftelse att din betalning är mottaget. Swish betalningsmetod går snabbast. Det tar ca 1-2 arbetsdagar innan webbprojektet kan påbörjas och det beroende på projektets storlek och plannering med den teknikansvarig.  

Allt för nystartade företag som vill ha en färdigbyggt professionell hemsida anpassad efter er affärsidé till ett fast pris. Ingen förkunskap krävs, vi tar hand om design och uppbyggnad av hemsidan och lär dig allt du behöver. Webbhotell och domän ingår*

9,999.00kr