Or login with:
Knowledgebase:Webbhotell status
Test f�r webbplatsens uppkopplingsproblem
Posted by Administrator on 22 February 2018 11:04 am

Kommer du inte in på din hemsida som du misstänker beror på nätverks och uppkoppling problem? eller kanske har du problem med att din hemsida inte vissas efter en uppdaetring eller att den blir blockerad? Det kan vara ett mycket störande problem för många.

Vi rekommendrar våra kunder att testa med att först öppna hemsidan på ett annat öppet DNS. Du kan surfa på nätet anonymt och kringgå filter genom att använda denna gratis och snabb webbproxy. Kproxy

Om detta inte funkar så ligger problem på webbhotellet. För att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt med teknisk support är det viktigt att du lämnar in kontrollpanel inloggningsuppgifterinnan du kontaktar supporten.

Attachments