Or login with:
Knowledgebase:WordPress
Har din WordPress-webbplats blivit hackad? Vi kan fixar det
Posted by Administrator on 08 November 2017 09:59 am

WordPress är den enklaste webbplatform att komma igång när du behöver en hemsida och är också världens mest använt och användarvänligt redigeringsverktyg för underhåll av er hemsida, men dessvärre också mycket sårbart då många försöker alltid hitta sätt att göra intrång i din WordPress hemsida.

Har din WordPress hemsida blivit hackad? Vi ska försöka hjälpa dig steg för steg för identifiera vad som hänt. Vi utför följande åtgärder:

1. Vi kontrollera din WordPress-installation

2. Skanna hela hemsidan får hitta dem skadliga koden hackarna laddat upp i form av en index.html-fil i din rotmapp. (index.htm index.php)

3. Ändra alla lösenord för administratörsanvändare samt databasen och FTP-kontot.

4. Vi lägger nya säkerhetstillägg och justeringar det som behövs.

5.Ladda upp nya filer av WordPress och kontollerar alla tillägg och tema

6. Ladda upp nya hemsidan från tidigare backups om dem finns eller bygga om med nytt material eller tema.

Pris för hack-fix beror på hemsidan storlek, omfattning och vilka åtgärder man viljer att ta eller så måste du begära en support för en offert.

Kunder med webbsupport betalar endast en fast kostnad baserat på deras avtal. Vi har en självriks för skadehantering från 4999:- exkl moms

Vi erbjuder dig utan support mölighet att tecka en fasta supportavtal med olika avtalsperioder från 999:-/månad . Obs Måste tecknas innan hemsidan har blivit hackad alternativit direkt efter en ny installtion av en ny hemsida.

Vad du bör tänka på är att hackaren kan ha kmmit in via din dator, eller andra enheter som haft tillgång till backend admin. Vad som behövs att göra åt andra enheter för att du skall rensa virus så att hemsidan inte få tillbaka infekterade virus och filer, är att lämna in datorn eller enheten för skanning alternativ skaffa en skanningsprogrammet som ska fungera mot hack filer eller skadliga program.

Genom att ta till dessa säkerhetsåtgärder samt du har ett support avtal för att kontinuerligt uppdaterade din hemsida kan du rejält minska risken att bli hackad igen. Det finns massvis med pengar att spara och tid om du teckar ett supportavtal med oss. Är du redo att skydda din hemsida eller kom igång med supportavtal? Registrera ett business administratörskonto här och få en offert. För kunder utan avtaleställ direkt här på hemsidan eller kontakta oss här via support ticket för att få hjälp.

Attachments